OVER CHEAPASS ZONNEBRILLEN

 


Ons Assortiment

Cheapass Zonnebrillen heeft een breed assortiment zonnebrillen. Uiteraard zijn de pilotenbrillen, clubmaster zonnebrillen en wayfarer zonnebrillen aanwezig. Omdat we een groot gedeelte van onze collectie zelf ontwerpen is het bij ons ook mogelijk unieke Cheapass Zonnebrillen te vinden die bij geen andere webshop te koop zijn. Door onze goede contacten met leveranciers in China lukt het ons elke keer weer de zonnebrillen aan te bieden voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding (en als je gebruik maakt van onze stapelkorting ben je helemaal goedkoop uit).

Klantenservice

Wij wensen je veel plezier met het winkelen op cheapasszonnebrillen.nl. Mocht je vragen hebben naar aanleding van onze diensten, kijk dan even bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Het Kenniscentrum Handel heeft ons als eerste webwinkel binnen onze sector benoemd tot erkend leerbedrijf. We zijn altijd op zoek naar stagiaires commerciële binnendienst, online marketing & web design. Hieronder presenteren we je het volledige team van The Darlings e-Commerce. Onze Alumni vind je op deze pagina!

CEO

*Wil graag anoniem blijven*
Cheapass Executive Officer

Schuchter als een hertje, zo kun je onze CEO het best omschrijven. Zodra er camera's in de buurt zijn vlucht hij in the Oval Office van Cheapass zonnebrillen om er de komende uren niet meer uit te komen. Gelukkig zijn de medewerkers van Cheapass zonnebrillen niet voor één gat te vangen en hebben we hem naar buiten gelokt met de geur van kroketten en bamischijven. Echter vlug en lenig als hij is kon hij nog net op tijd een haffel zonnebrillen opzetten. Nieuwsgierig? Boek gewoon een vakantie naar Las Vegas en ga op zoek naar de kleinste druktemaker aan de Black Jack tafel is ons advies.

Nik

Nik de Jong
Buyer

De linker en rechterhand van onze CEO. Met zijn inmiddels gevleugelde uitspraken weet hij iedereen binnen Cheapass zonnebrillen tot ongekende hoogte te stuwen. De ultieme favoriete uitspraak van onze "reserve- CEO" is dan ook: "na regen komt altijd weer zonneschijn". Als hij deze evergreen de werkruimte door slingert naar de medewerkers en tegelijk met zijn leren zweepje op zijn welgevormde dijen slaat zijn ze binnen Cheapass zonnebrillen niet meer te houden.

Harold

Harold Gruijthuijzen
Chef Retourverwerking

Een 1 op 1 kopie van de “Grote Leider” van de communistische partij in Nederland. Dat rood zijn lievelingskleur is heeft niets te maken met eerder genoemde. Hij heeft in zijn jonge jaren met een royal flush van Ruiten alle chips van de tegenpartij tot zich genomen aan de tv tafel in Macau. En dan hebben we het niet over de Croky chips natuurlijk.

Koen Huijps
Stagiair

Op het eerste gezicht een foute boy maar schijn bedriegt nog harder dan Silvio Berlusconi op een landgoed. Koen werd in eerste instantie binnengehaald voor de zogenaamde kutklusjes, maar heeft zich binnen no time verantwoordelijk weten te maken voor de gehele Bol.com affaire. Oh ja, en voor het halen van friet op vrijdagen.

Sjannie

Sjannie Somers
Receptie

Daar stond ze dan in vol oornaat. Speciaal voor de fotoshoot had onze Sjannie een zilveren bikini aangetrokken en haar grijze lokken geblondeerd. Of onze fotograaf ook wat pin-up foto's kon maken voor haar "duifje". Onze fotograaf heeft zich na de fotoshoot ziek gemeld om nooit meer terug te keren. Halsoverkop is hij vertrokken naar onbekende bestemming. Het woord van de stad is dat hij nu enkel nog maar stillevens fotografeert, de arme man.

Joke

Joke van de Pavert
Poetsjuffrouw

Sinds onze poets een nieuwe heup heeft gekregen is ze niet meer te houden. Gewapend met de schoonmaaktrolley en een rol Komo vuilniszakken maakt ze menig afdeling onveilig. "Ik loop weer als een zonnetje" vertelt ze ongevraagd aan je. En als je niet oppast laat ze zonder blikken of blozen haar litteken zien. "Het was een instap modelletje maar hij zit als gegoten" vervolgt ze haar verhaal. Dag in dag uit. Gek worden we er niet van, nee, knettergek!

David

David Wuxie
Fabrieksdirecteur

Onze opper-Chinees in het land van de reizende zon was totally not amused na het zien van de "over ons pagina". "Waarom hij er niet op stond" begrepen we uit de vertaling van Google Translate. En zijn hond moest er ook bij anders zochten we maar een andere Chinees. Niet dat ons dat nou zo moeilijk lijkt in een land met 1.336.718.015 inwoners. Maar goed, wij, het kernteam van Cheapass Zonnebrillen, dachten dat honden in China enkel als voedsel dienst deden, niet dus. Speciaal voor David zijn moeder hebben we er ook meteen een Chinese vertaling bijgezet. Zo zijn we dan ook wel weer.
我們的上層中國人在太陽升起的土地完全以沒有看到"關於我們"頁面後,逗樂。 "為什麼他沒有堅持,"我們從谷歌翻譯翻譯的理解。和他的狗也在那裡,但除此之外,我們正在尋找另一個中國。這並不是說我們現在似乎這麼難與1336718015人口的大國,但遠,我們太陽鏡的核心團隊認為,狗在中國就像餐飲服務沒那麼。特別是對於大衛他的母親,我們馬上一個中國匯率貢獻。因此,我們也再次呼籲。

Ria

Ria
Bedrijfskip

Laatst, toen we als teamuitje aan het disco-zwemmen waren in het Tiki-bad, waren we Ria opeens kwijt. Huilend zat ze in een kleedhokje. Jaloers dat ze was op al die positieve reacties die iedereen kreeg doordat onze fans de "over ons" pagina hadden gelezen. Iedereen behalve Ria. Wij snappen haar wel, ze wil natuurlijk ook een graantje meepikken. Dus bij deze: "Ria is zeer aanhankelijk en houdt niet van veren, vandaar dat ze zichzelf een full-body-wax heeft aangemeten.

 

Groetjes!


Vestigingsadres & Contactgegevens

Rietveldenweg 47F, 5222 AP, 's-Hertogenbosch
info@cheapasszonnebrillen.nl
+31 13 7620422 (bereikbaar op werkdagen en zaterdag, 10:00 tot 17:30)

Retouradres

Cheapass Zonnebrillen
t.a.v. Harold, Chef Retourverwerking
Rietveldenweg 47F, 5222 AP, 's-Hertogenbosch

 

 


Belangrijke gegevens

Cheapass Zonnebrillen
KvK nummer: 82427305
BTW nummer: NL862467068B01

Bankgegevens

Rekeninghouder: Cheapass Zonnebrillen
ABN AMRO rekeningnummer: 463871464
IBAN: NL74ABNA0463871464
Let op: om je order te betalen heb je een
e-mail gehad met een ander rekeningnummer!
BIC: ABNANL2A

 

Laden...