100% gerecycled polyester, rPC
Kunststof
Metaal
Metaal & Kunststof
100% gerecycled polyester, rPCTG
Beige
Blauw
Bruin
Geel
Goud
Grijs
Groen
Multicolor
Oranje
Paars
Rood
Roze
Wit
Zilver
Zwart (glanzend)
Zwart (mat)
Normaal
Zacht gekleurd transparant
Gespiegeld
Normaal, 100% gerecycled rPMMA-L
Zacht gekleurd transparant, 100% gerecycled rPMMA-L
Gespiegeld, 100% gerecycled rPMMA-L
13
13.5
14
14.5
15
16
16.5
3
3.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
100% UV-bescherming, categorie 3
100% UV-bescherming, categorie 2
100% UV-bescherming, categorie 1
Heren & Dames
Heren
Dames

88 products

Party Zonnebrillen

Nou, het zal je niet shockeren dat bij Cheapass Zonnebrillen we gek zijn op feesten. We dansen graag een rondje (of klampen ons vast aan een biertje alsof ons leven ervan afhangt) op een knallende party. Wat we alleen iets minder leuk vinden, is het prijskaartje van zo'n bacchanaal. Maar no worries, onze party zonnebrillen zijn net zo eigenaardig als je van ons gewend bent: een beetje bizar, compleet over de top, maar altijd vriendelijk voor je portemonnee. Trommel je maten op en bestel gezamenlijk, want dan krijg je korting die dik genoeg is om zelfs een goudvis op de kermis tevreden te stellen. Zo kun je weer met een gerust hart dat peperdure biertje of een extravagante portie patat op het feestje scoren. Veel plezier met het bestellen van je party zonnebrillen en laat die festivals maar komen!

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 zonnebril €10,95 | 2 zonnebrillen €20,- | elke volgende zonnebril €8,- | Meer uitleg op deze pagina.

Laden...
Nieuw
Magnum
As low as As low as
Nieuw
D'n Sjef
As low as As low as
ECO label
Nieuw
Vibes
As low as As low as
ECO label
Nieuw
The Hangover
As low as As low as
ECO label
Nieuw
Het Zwarte Schaap
As low as As low as
W.O.W.!
As low as As low as
Nieuw
Apparaat
As low as As low as
Nieuw
De Mobiele Serre
As low as As low as
Nieuw
Huiselijk Geweld
As low as As low as
Nieuw
Pitmaster
As low as As low as
Nieuw
Jetset
As low as As low as
Nieuw
Pomegranate
As low as As low as
Nieuw
De Pink
As low as As low as
Nieuw
Himalaya Zout
As low as As low as
Nieuw
Purperslak
As low as As low as
Nieuw
Crispy Chorizo
As low as As low as
Nieuw
Pils
As low as As low as
Nieuw
Markeerstift
As low as As low as
Nieuw
Gili
As low as As low as
Nieuw
Horny Hortensia
As low as As low as
Nieuw
Zilverui
As low as As low as
Nieuw
Boogiewoogie
As low as As low as
Nieuw
Verboden Vruchten
As low as As low as
Nieuw
Poldermodel
As low as As low as

Party zonnebril

Zeg, wist je dat party zonnebrillen tegenwoordig hun eigen koninkrijk hebben? Op een doordeweekse dag moet je vaak nog aan de sociale verwachtingen voldoen om niet uit je studiegroep te worden geschopt of je baas niet te laten denken dat je toekomstige carrière op het spel staat. Maar op een party? Daar kun je schitteren met je gloednieuwe party zonnebrillen, zonder enige schaamte! Dat lange weekend staat namelijk bol van dansjes, biertjes proeven, en vooral het leven vieren. Laten we eerlijk zijn, dit jaar hebben we alles uit de kast getrokken om jullie, vooral op het gebied van party zonnebrillen, er beter uit te laten zien dan die types van het tentje naast jullie. Of je nu fan bent van "The bigger, the better" of eerder gaat voor praktisch comfort, we hebben party zonnebrillen in alle smaken! Laat je niet tegenhouden door de muurbloempjes om je heen. Er is nog geen bewijs dat je een tweede kans krijgt op deze aarde, dus "pakken wat je pakken kan," zoals wij altijd zeggen. Hoe je die zin interpreteert, laten we aan jou over. Wij bemoeien ons alleen met de party zonnebrillen, en geloof ons, dat is bijna een fulltime job. Voel je vooral niet schuldig, anders hadden we ons toch maar verveeld. We vertrouwen erop dat jullie slim genoeg zijn, maar hier is toch een gratis tip: trommel zoveel mogelijk partygangers bij elkaar en bestel gezamenlijk jullie party zonnebrillen. Dat bespaart een berg geld, en dat is altijd mooi meegenomen! Veel plezier!

Party zonnebril heren

De moderne man gaat niet zomaar naar een party; hij gaat goed voorbereid. Dat betekent een partyoutfit tot in de puntjes verzorgd. En laten we eerlijk zijn, op een feestje mag je best een beetje uitpakken. Het lastige van zo'n party is alleen dat je vaak na de eerste nacht al compleet uitgeput bent, terwijl je nog twee nachten voor de boeg hebt. Je ziet er dan uit als een uitgewoonde pandabeer.

Party zonnebril dames

Een party is meer dan alleen een plek om te dansen en naar muziek te luisteren. Het voelt soms als een trip naar een andere planeet, waar je de meest bizarre dingen kunt tegenkomen. Ook de sfeer is meestal zo ontspannen dat je zomaar met een wildvreemde op een opblaasbare eenhoorn middenin een meer terecht kunt komen. Echt waar! Bij zo'n buitenaardse ervaring horen buitengewone party zonnebrillen voor dames. Gelukkig hebben we een enorme collectie. De goedkope party zonnebril "Crème de la crème" doet het goed op dit soort feestjes. En waar dat feestje is? Tja, dat hangt ervan af waar je een kaartje voor hebt gekocht.

Goedkope party zonnebril kopen

Zo'n party kan behoorlijk in de papieren lopen. Het kaartje kost je een flink deel van je maandloon en dan moet je ook nog de hoofdprijs betalen voor drank en eten. Gelukkig kun je eenvoudig besparen met een goedkope party zonnebril van Cheapass Zonnebrillen. De kans is groot dat hij uiteindelijk ergens vertrapt in de modder terechtkomt. Koop er daarom gelijk meerdere, zodat je een voorraadje hebt.

Party zonnebril kopen bij Cheapasszonnebrillen.be

Wil je dit aankomende partyseizoen helemaal uit je plaat gaan met een goedkope party zonnebril op je neus? Bestel er dan eentje eenvoudig bij Cheapass Zonnebrillen. Gewoon vanuit je luie stoel, bank, bed, of zelfs vanaf de wc als je Dumpert of Insta hebt uitgespeeld. En als je een party zonnebril koopt bij Cheapass Zonnebrillen, hoef je niet eens thuis te zijn om hem aan te nemen, want hij past gewoon door de brievenbus. Is er een probleem? Dan kun je altijd contact opnemen met de vriendelijke mensen van onze klantenservice.

Wil je je zonnebrillencollectie nog verder uitbreiden? Kijk dan ook eens bij onze andere zonnebrillen, zoals de wayfarer zonnebrillen, piloten zonnebrillen, zonnebrillen met spiegelglazen, ronde zonnebrillen en clubmaster zonnebrillen. Ben je chaotisch, vergeetachtig, of een tikkeltje onhandig? Voeg dan meteen een brillenkoordje toe.

Koop je meerdere zonnebrillen tegelijk, dan wordt zonnebrillen online kopen nog goedkoper! Voor 1 zonnebril betaal je €10,95, voor 2 zonnebrillen betaal je €20, en voor elke volgende mooie zonnebril slechts €8. Hier hoef je verder niets voor te doen, want de korting wordt automatisch verrekend bij de kassa. Of profiteer van de pareltjes van zonnebrillen uit onze Cheap Cheap collectie. Welke party zonnebril je ook kiest, Cheapass Zonnebrillen wenst je een zonovergoten party toe.

Laden...