Kunststof
Metaal
100% gerecycled polyester, rPCTG
Beige
Bruin
Goud
Zilver
Zwart (mat)
14
14.5
15
4.5
5
5.5
Heren & Dames
Heren
Dames

12 products

Blue Light Filter Bril

Wel eens gehoord van een blue light filter bril? Het is een mond vol, maar je draagt ‘m op je neus. Beschermt je ogen tegen calamiteiten. Snap je het? Enfin, hoe het zit lees je hier. Je krijgt er ook nog een beetje extra uitleg bij. Zonder dat je direct in een complete tuttige tutorial terecht komt. 

Lekker typen, lekker turen. Uren achter het beeldscherm. Druk druk… Gelul natuurlijk, want je zit gewoon op websites die er voor de gemiddelde werknemer of zzp’er niet echt toe doen. Beetje online surfen, shoppen en s… de drie s-en inderdaad. Zo kom je je werkdag wel door. Vrijheid blijheid met dat thuiswerken of op je eigen fancy ingerichte kantoor. Geen haai die naar je kraait, of het moeten die le coq sportif sneakers zijn die je hoort piepen. Nee, dan de werknemers die gewoon geluidloos onder het spiedend oog van hun baas het typewerk moeten doen. Die krijgen geen kans van website te wisselen, want dan hebben ze meteen een reprimande te pakken. Geen loonsverhoging, geen extra kroketje van Edje op vrijdag. Niks, nada, noppes. Oppassen dus als je op een echt kantoor terecht komt. Zelfs je zoekende blik achter een zonnebril verbergen, helpt daar niet tegen. 

Hoe het ook is, je krijgt er vierkante ogen en een punthoofd van. Of je nu uren op foute websitejes zit te klooien of echt aan het werk bent, het is en blijft slecht voor de ogen. Oplossing? Die bieden wij! Ja toch. Niet dan. Ga voor een echte treffende geweldige blue ligth filter bril. Een wat? 

☼ BENUT ONZE STAPELKORTING ☼ | 1 bril €10,95 | 2 brillen €20,- | elke volgende bril €8,- | Meer uitleg op deze pagina.

Laden...
ECO label
Broodje Bal
As low as As low as
ECO label
Burning Man
As low as As low as
ECO label
PIVOT
As low as As low as
On the Rocks
As low as As low as
K.I.T.T.
As low as As low as
Hentai
As low as As low as
Vierkante Ogen
As low as As low as
Macropinna Microstoma
As low as As low as
Serial Killer
As low as As low as
De Guru
As low as As low as
Enzo
As low as As low as
Landingsbaan
As low as As low as

Blue light filter bril werkt het?

Een wat? Vraag jij nou: blue light filter bril werkt het? Rare vraag. Natuurlijk werkt het! Het is dé oplossing voor wie geen maat kan houden, geen grenzen kent, geen rem heeft en niet kan stoppen met surfen. (Of voor wie gewoon een workaholic is). Dan hebben we het hier niet over hot dudes die van het strand zo de branding in stuiven met een boardje onder de arm en een wasbordje daar ergens in de buurt hebben zitten, om al zwevend over een wave weer terug naar het strand te scheren. Nee, we hebben het hier over iemand die maar blijft jumpen, van de ene naar de andere site. Wie zichzelf niet in de hand heeft en maar blijft surfen, kan maar beter het filterbrilletje gebruiken om zijn eigen fysiek te sparen. De ogen dus. 

Blue light filter kopen

Nu komen we wel een beetje in een spagaat terecht, want we meldden je hierboven dat je die bril nodig hebt om te surfen en te blijven surfen op het world wide web. Uren achter elkaar. Maar die blue light filter bril heb je natuurlijk nog niet. Daarom moet je eerst een blue light filter fokje kopen. Online. Via onze zonnebrillen website. Surf dus nog maar efkes door, maar wel onze kant op. Aloha, zeg! Rijd een barrel en pak die golf… eh, bestel die bril. Heb je binnen de kortste keren in huis en kun je door en door en door. Hang loose!

Blue light filter bril ervaringen

Beetje bijgekomen van je surfavontuur? Vond je ervan? Jaja, wij stellen hier de vragen. We willen namelijk graag weten wat je vindt van die blue light filter bril. Alhoewel we natuurlijk het antwoord allang kennen. Ze zijn verdomd goed en ook nog eens strak van model. Je krijgt er geen vermoeide ogen mee, de traantjes hoef je niet meer weg te pinken en je blijft geconcentreerd. Alhoewel we dat laatste nog wel eens achterwege laten in onze communicatie, want die focus heeft vaak met heel andere dingen te maken. 

Kortgezegd: surf naar de bestelpagina en maak een kickflip! Bij ons geen line-up. Je bent meteen aan de beurt. Bestel maar, bestel maar, bestel maar… Nee, in Brabant hebben ze geen zee en dus geen golven, maar je kunt wel vanuit iedere provincie ons brilleke bestellen. Geen geteut meer met vermoeide ogen. Voortaan met een scherpe blik strak vooruitkijken, ‘nose’ vooruit zullen we maar zeggen, en je werk doen. Basta. Sick man! En nu in gewoon Nederlands: Fraai exemplaar, die blauwe licht filter bril.

Laden...