Alumni pagina: de ex-medewerkers van Cheapass Zonnebrillen!

Kleine kinderen worden groot en voelen de behoefte het vertrouwde nest te verlaten en de vleugels uit te slaan.  Deze pareltjes hebben leren vliegen bij Cheapass Zonnebrillen, dus we laten ze met een gerust hart de wijde wereld in vliegen. Mocht je nu ook denken “zo’n gezellig bedrijf zie ik ook wel zitten”. Stuur een mail met je C.V. naar [email protected], want wij zijn altijd op zoek naar stagiaires. Schroom niet, integendeel.  

Francesco

Francisco van Dooren
Stagiair Commercieel Medewerker Binnendienst

Een nieuw seizoen, een nieuwe stagiair.Vrolijke Frans laat de zon een beetje meer schijnen binnen onze inpakafdeling. Gelukkig verkopen we zonnebrillen, anders zouden we er heel de dag verblind  door zijn. Oja en we weten hoe we FoeFoe moeten maken.

Tom

Tom Kanters
Stagiair Online Marketing

Zo schuchter als een hertje kwam hij bij ons binnen. In 3-delig pak mét das, hartje zomer. Tot zijn verbazing liep Sjannie gewoon in een minirok en onze CEO in zijn Speedo. Zijn das gebruikt hij tegenwoordig als pannenlap, dus we zijn zo trots als een pauw.

Fatima Hawez
Stagiaire Commercieel Medewerker Binnendienst

Superlatieven schieten tekort. En je kunt nu niet direct zeggen dat we een kleine woordenschat hebben bij Cheapass Zonnebrillen. We zullen toch een poging wagen: het lijkt wel een sprookje uit 1001 nacht. Wie dit niet kent kan aan Sinterklaas een exemplaar vragen voor in de schoen.

Pim Broens
Stagiair Abteilung Deutschland

Na een weekje bij de nonnen in Vught op Duitse les vloekt hij zelfs in het Duits. Toen hij binnen kwam met een Duits Weltmeister shirt wisten we genoeg: assimilatie ten top. Maar dat die nonnen hem ook hebben leren vloeken, daar snappen we nog geen snars van.

Thomas Robinson
Country Manager UK

We hebben extra veel licht moeten aanbrengen voor onze Canadian guy want hij is net als elke Canadian bang in het donker. Gelukkig is hij ook half Engels anders had deze oase van licht ons nog een jaarsalaris aan een lampen gekost. Mocht het nou gaan sneeuwen in de winter dan hebben we in iedergeval nooit meer sneeuw op het dak van ons kantoor. 

Ron Davies
Stagiair Online Marketing

Kijk hem shinen, onze mooiboy. Sinds Ron door onze gangen paradeert is de productiviteit van Joke, Sjannie alsmede Rinske er niet beter op geworden. Gelukkig werkt hij als een paard, dat mag ook wel want hij eet ook als een paard. Jos, de PostNL medewerker die Rinske ooit mee heeft gelokt op date, kan hem niet luchten of zien. De arme stakker. 

Rinske Dijkstra
Het mooiste meisje van Cheapass Zonnebrillen

De reden dat elke man binnen Cheapass zonnebrillen dagelijks een zonnebril draagt is zo klaar als een klontje, oogverblindend is onze Rinske. De feromonen vliegen door de lucht als zij een kamer binnenkomt. De enige die het tot nu toe is gelukt een date met haar te regelen is Jos, medewerker postbezorging. Kanttekening is wel dat het Jos enkel is gelukt omdat hij zijn Tinder-acount had ingericht als een Manuel Boekman lookalike. Waarvoor hulde!