Het lijkt wat vroeg om het over “Winter Zonnebrillen” te hebben, maar niets is minder waar.  Met deze ‘oude wijven zomer’ én de herfst nog voor de deur snappen we best dat het nog niet helemaal in je systeem zit om over de wintermode na te denken maar je kunt maar beter goed voorbereid zijn op de laatste trends.

De kleuren van de kleding in de herfst en de winter zijn over het algemeen iets minder opgewekt dan dat deze in de lente en de zomer zijn. Hoe het precies komt mag Joost weten, maar één theorie is dat we ons aanpassen aan de kleuren uit de natuur om ons heen. De blaadjes aan de bomen worden bruin, de gezellige kleurige bloempjes trekken zich weer terug de grond in, en ook wij dragen over het algemeen, geen bloemenjurkjes en hemden meer. De wat ingetogeren kleuren zoals bruin, donker rood en groen en grijs komen weer wat meer aan bod.  

Je wintergarderobe ziet er totaal anders uit als je zomergarderobe. Doordat je tijdens de zonnige winterdagen ook zonnebrillen nodig hebt is dé trend van 2018 dat je een matching zonnebril op je neus hebt. Doordat de kleuren in de winter iets minder uitbundig zijn zal dit ook een direct effect hebben op je winterzonnebrillen collectie. De fel gekleurde zonnebril kan nog wel van pas komen tijdens het skiën mocht je in een spagaat zijn beland en je bril is van je neus gevallen. Over een paar weken presenteren we ook een geheel nieuwe collectie met gekleurde transparante glazen! Om je vingers bij af te likken!

Natuurlijk zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen. De pilotenbril met spiegelglazen is zo’n evergreen dat deze volgens Anna Wintour in de winter nog accepté is.  De rest van je zonnebrillen collectie kan aan een winterslaap beginnen.

Het stylingbureau van Cheapass Zonnebrillen werkt hard om de zonnebrillen collectie van 2018 samen te stellen. We houden jullie op de hoogte van de laaste trend en ontwikkelingen in 2018.

Have fun!