Waar de veranderingen voor de heren op het gebied van zonnebrillen nog voorzichtig waren te noemen, komen ze in 2018 als een raceauto de hoek om scheuren. Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen in 2018 of ben je gewoon toe aan een SOG momentje?  Here you go.

Laten we de draad oppakken bij 2017. Daar zag je al een voorzichtige verschuiving plaatsvinden naar de ronde zonnebrillen. Waren het vroeger enkel wayfarers en pilotenbrillen die op de neus van de heren belanden. Daar zag je nu toch al een enkele durfal met een iets ronder model.

Als we een kleine sprong maken naar de zomer van 2018 zal je zien dat de heren zonnebrillen meer en meer richting de ronde vormen gaan. Je hoeft niet te schrikken, zo groot als  de zonnebrillen bij de vrouwen zijn zullen ze niet worden. Het blijft een feit, zonnebrillen heren blijven zonnebrillen vóór heren. Voor sommige mannen is de ronde vorm al iets te spannend maar ook daar heeft de mode van 2016 iets op gevonden.

Het is niet enkel rond wat de klok slaat. Ook de sportieve modellen zullen goed vertegenwoordigd zijn in de collecties van 2018. Cheapass Zonnebrillen heeft deze modellen heel mooi gecategoriseerd : zonnebril heren en je hebt alles mooi in een overzicht. Want mannen houden nu eenmaal niet van die ellenlange speurtocht naar dat ene model zonnebril. 

Mocht je nu toch niet zo sportief aangelegd zijn, nog steeds geen man overboord. Ook de “hoekige modellen” komen in 2018 goed tot hun recht op het gebied van de mode. Denk aan Arnold Schwarzenegger en plaats die hoeken in een zonnebril. Bingo!

Het lijkt er zo langzaam toch op dat er een nieuwe generatie mannen ontstaat, zonnebril mannen om wel te verstaan. Mannen zijn meer en meer bezig met mode en dat snappen onze ontwerpers ook. Hierdoor ontstaat een grote collectie mannen zonnebrillen voor ieder wat wils. Natuurlijk willen we niet zeggen, weg met de wayfarer en de pilotenbril, maar kijk eens wat verder dan je neus lang is.

Wat we eerder al zeiden, gemak dient de mens en zeker de man, een zonnebril online kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. En dat is fijn. Dan is er tijd over voor belangrijkere zaken, zoals voetbal kijken in je boxershort. Of misschien een keer de afwas doen voor je vriendin, of natuurlijk voor jezelf. Resumé, het jaar 2018 is jouw jaar! Tenminste op het gebied van zonnebrillen.

Ach, vergeten we bijna het beste paard van stal: vergeet de clubmaster niet! Maar dat kon ook bijna niet missen, we hadden er zelfs een plaatje bij gedaan.