The New Clubmaster Exclusive

The New Clubmaster Exclusive is de uitvinding van de eeuw, onze CEO weet het nu zeker. Normaal kun je hem het best omschrijven als een Labrador die niet kan kiezen tussen een tennisbal en een varkensoor. Eerst waren de bubbeltjesenveloppen de uitvinding van de eeuw, toen weer de bamischijven en nu is het deze Clubmaster. Zijn perceptie van een eeuw is misschien niet zo heel goed. Maar toch, mooi is hij zeker en dat het een Exclusive Clubmaster is staat als een paal boven water. Kijk maar naar de glazen, helemaal Exclusive. Deze zonnebril biedt 100% UV-bescherming.

Informatie

SKU 725

Details

The New Clubmaster Exclusive

Als er één land liberaal is, dan is het wel Nederland. Dat neemt niet weg dat onze Vorstin zo op zijn tijd niet een glaasje Sancerre kan drinken met een communist.

Nou ja communist, volgens ons wordt hij van het kapitilisme ook niet minder kaal in zijn portemonnee. Heel de wereld vraagt trouwens af wat die gekke Poetin doet met zijn welverdiende roebels... Nou wij hebben het antwoord hoor! Voor hem is elke woefwoef gelijk, kansarm of niet...